Hotelijerstvo

Grupa hotelskih aplikacija HSC i Fidelity

Povećajte komfor i zadovoljstvo gostiju.
Optimizirajte ugostiteljske usluga.
Omogućite bržu i bolju uslugu.
Optimizirajte ključne procese kako bi ste postigli maksimalnu učinkovitost.

 

hsc 4

 

HSC

Optimizacija poslovanja s gostima

HSC je sustav za optimizaciju poslovanja s gostima, koji vam s automatizacijom procesa pomaže omogućiti bolju uslugu i ostvariti niže troškove.

Oprema i rješenja iz HSC grupe proizvoda vrlo se jednostavno mogu integrirati u standardne hotelske aplikacije, odnosno aplikacije koje su prilagođene vašim potrebama, bez većih promjena postojeće infrastrukture.

HSC modular   

Modularni sustav

Sustav je u potpunosti modularan i omogućuje rad u oblaku ili integraciju na već postojeću infrastrukturu. Pojedinačne komponente lako možete dodati u skladu s vašim poslovnim potrebama.

Sustav se sastoji od sljedećih komponenti:

  • HSC Service Tracking – sustav za praćenje pritužbi i servisnih zahtjeva
  • HSC SMS - integracija SMS poruka u sustav za praćenje servisnih zahtjeva
  • HSC Mobile - aplikacija za pametne telefone, koja omogućuje potpunu mobilnost
  • HSC HotSpot – vaš vlastiti Internet Hotspot
  • HSC Cloud – sustav za upravljanje nekretninom u oblaku (Property Management System ili PMS)
  • HSC Entry – jednostavan PMS sustav za ugostiteljstva manje veličine
  • HSC Connect – standardno sučelje za povezivanje telefonske centrale i hotelskog informacijskog sustava
 

Fidelity

Cjelovito softversko rješenje za poslovanje hotelskih i ugostiteljskih poduzeća

Fidelity je brz i jednostavan sustav, neovisan o operativnom sustavu i lako se prilagođuje zahtjevima raznih tipova hotela kao i raznih zemalja. Kao takav, prikladno je rješenje za bilo koji hotel. Može se prilagoditi potrebama velikih gradskih hotela, malih motela, odmarališta i hotelskih lanaca.

Fidelity HMS je ujedno i otvoreni program te se može povezati s različitim proizvođačima sustava, npr. sa sustavom zaključavanja vrata za veću kontrolu soba. Kao integrirani Windows sustav, pokriva više funkcija nego ijedan drugi konkuretski sustav. Kao posve integrirani paket, Fidelity nudi učinkovita rješenja za upravitelje hotela, prodajni ured s alotmanima, za rezevacijski ured koristeći rad s agencijom/grupom, za blagajnu s mjenjačnicom, za hotelsko domaćinstvo i back office, itd. Sustav je osmišljen kako bi povećao ekonomičnost hotela. Štoviše, baza podataka i razvojna tehnologija koji se koriste u sustavu ispunjavaju najviše standarde izvedbe, pouzdanosti i sigurnosti.

Fidelity HMS

Fokusiranje na potrebe vašeg gosta

Moćan, a opet lako se nauči i koristi, Fidelity omogućuje vašem hotelskom osoblju da efikasno plasira vaše proizvode dok istovremeno obasipa klijente pažnjom i uslugama. Njegov praktični kalendar omogućuje neposredan pristup raspoloživosti soba i informacijama o cijeni tako da vaši zaposlenici mogu jednostavno i precizno načiniti individualnu ili grupnu rezervaciju. Kao rezultat dobit ćete više prodanih noćenja dok ćete eliminirati skupo prebukiranje.

S našim rješenjima nema zastoja u radu a za njihovo korištenje dovoljan je minimum osobne obuke. S Fidelity sustavom izvući ćete korist od ove napredne tehnologije preko smanjenih troškova i povećane dobiti koja će proizlaziti iz bolje informacijske podrške prodaji i marketingu vašeg hotela.

Konačno, Fidelity HMS omogućuje vam da maksimizirate učinkovitost hotelskog osoblja i zadovoljstvo gosta.

TeleAdapt rješenja za povezivanje gostiju

Neovisno o raznim potrebama Vaših gostiju za povezivošću ... mi znamo kako zaista poboljšati njihov boravak.zacetna powerhub usb

Inovativni proizvodi za povezivost su specifično dizajnirani za hotelske sobe, pomažući Vašim gostima da dobiju maksimum od svojih prijenosnih uređaja tokom boravka.
Današnji gosti prijavljuju se u hotel s raznim prijenosnim uređajima koje žele koristiti. Žele gledati svoje omiljene TV emisije i filmove, igrati omiljene igre i slušati omiljenu glazbu. Žele jednostavne metode za povezivanje na Internet, kao i brze i prikladne načine za punjenje svojih elektroničkih uređaja.

TeleAdapt proizvodi: